پیش‌فروش سایپا از اول شهریور ۱۴۰۵؛ آریا اتوماتیک، پارس‌نوآ و دو کوییک در راه بازار واردات گوشت وارد مرحله جدید شد/ گوشت ارزان در راه است؟ خبر مهم درباره قیمت روغن، حبوبات، برنج و چای/ قیمت این کالا‌های اساسی کمتر از قیمت تمام‌شده شد آغاز ثبت نام خودرو‌های وارداتی از یکشنبه ۱ شهریور ۱۴۰۵ / مهلت ثبت نام، مبلغ مسدودی و جزئیات کامل  پرداخت حقوق نیرو‌های شرکتی از ماه آینده ساماندهی می‌شود / جزئیات مصوبه جدید دولت پیش بینی قیمت دلار یکشنبه ۱ شهریور ۱۴۰۵ / دلار آماده موج صعودی جدید می‌شود آخرین قیمت ایران خودرو و سایپا امروز شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵ | افزایش قیمت پژو ۲۰۷ و دنا پلاس / بازار خودرو در انتظار شوک جدید آخرین نرخ ارز دلار، طلا و یورو امروز شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵/ جهش طلا و سکه جهش قیمت طلا و سکه امروز شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵؛ طلای ۱۸ عیار از ۲۰ میلیون و ۹۰۰ هزار تومان عبور کرد آخرین قیمت سکه پارسیان امروز شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵ + افزایش ۴ تا ۵ درصدی انواع سوت‌ها قیمت دلار امروز شنبه ۳۱ مردادماه پروازهای تبریز- ایروان از سر گرفته شد چرا صندوق‌های زمین و ساختمان موفق نبودند؟ طلای جهانی افزایشی ماند حقوق کاربران در کیف پول‌های مجازی؛ از واریز تا بازگشت وجه چه می‌گذرد؟ منحنی شاخص 37 صنعت در بازه هفتگی صعودی شد

در مرحله جدید مسکن ملی چگونه ثبت‌نام کنیم؟

در مرحله جدید مسکن ملی چگونه ثبت‌نام کنیم؟ امکان استعلام ثبت نام جدید در طرح نهضت ملی مسکن در شهرهای دارای ظرفیت، از طریق سامانه جامع طرح‌های حمایتی مسکن وزارت راه و شهرسازی فراهم است.
تاریخ انتشار: ۱۵:۲۱ - ۲۰ دی ۱۴۰۴ - 2026 January 10
کد خبر: ۲۹۹۰۲۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ پس از اعلام خبری مبنی بر بازگشایی امکان ثبت‌نام جدید در طرح نهضت ملی مسکن، متقاضیان می‌توانند برای اطلاع از ظرفیت‌های جدید به سامانه جامع طرح‌های حمایتی مسکن وزارت راه وشهرسازی به آدرس saman.mrud.ir مراجعه و با کلیک بر روی بخش مسکن (نهضت ملی) و ورود به این بخش، از قسمت «تما»، نسبت به مشاهده و اطلاع از شهرهایی که به تازگی امکان ثبت نام جدید طرح مذکور در آن‌ها فراهم شده است، اقدام کنند.

دولت قصد دارد برای متقاضیان جدید در ۴۱ شهر امکان ثبت نام را فراهم کند. آن‌طور که احسان مسعودی ـ مشاور معاون وزیر راه و شهرسازی ـ اعلام کرده تاکنون ۲۰ هزار ظرفیت به این منظور باز شده که ۶ هزار نفر نیز ثبت نام کرده‌اند و این فرایند ادامه دارد.

فرآیند شناسایی شهرهای برخوردار از زمین آماده‌سازی شده با قابلیت تامین خدمات و زیرساخت‌ها در وزارت راه وشهرسازی در حال انجام است و در هر شهری که این امکان وجود داشته باشد، امکان ثبت‌نام جدید، بازگشایی شده و به اطلاع متقاضیان خواهد رسید.

در حال حاضر ۸۵۰ هزار واحد مسکن ملی با پیشرفت‌های فیزیکی مختلف در حال اجرا است. تا کنون ۸۰ هزار واحد مسکونی به متقاضیان تحویل شده و وزیر راه و شهرسازی اعلام کرده که تا پایان سال جاری ۷۰ هزار واحد دیگر تحویل متقاضیان می‌شود.

البته تعداد متقاضیان بالقوه طرح نهضت ملی مسکن بسیار فراتر از متقاضیان موثر است. بر اساس آمار سامانه تِم، تاکنون بیش از ۶ میلیون و ۶۰۰ هزار نفر در سامانه ثبت نام کرده اند که یک میلیون و ۶۰۰ هزار نفر از افراد تایید نهایی شدند. از یک میلیون و ۶۰۰ هزار متقاضی احراز شرایط شده ۸۵۰ هزار نفر، مراحل ساخت واحدهایشان در مراحل مختلف قرار دارد.

فرزانه صادق ـ وزیر راه و شهرسازی ـ روز چهارشنبه از تلاش برای تکمیل ۷۰ هزار واحد مسکونی طرح نهضت ملی مسکن خبر داد و افزود: با وجود همه مشکلات در تلاشیم تا تکمیل و تحویل این واحدها، با انجام آماده سازی‌ها و خدمات لازم صورت پذیرد.

وی بیان‌ کرد: بخش اعظم تکمیل این واحدها در مناطقی است که زمین‌های دولت و وزارت راه و شهرسازی وجود دارد و با انجام تهاتر این مهم را ممکن می‌سازیم.

صادق ادامه داد: در خصوص ثبت نام جدید نهضت ملی مسکن، بررسی‌هایی در وزارت راه و شهرسازی داشتیم و به استانداران نیز ابلاغ کردیم تا در شهرهایی که اکثراً کوچک و میانی هستند، بعضاً زمین‌های آماده واگذاری به مردم وجود داشته و تقاضای لازم نیز موجود است؛ در این راستا در حال تسهیل امور برای تقدیم زمین به مردم هستیم./ایسنا

کلمات کلیدی: مسکن ملی
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار